Csapó Gábor Divatfotós

1982 július 16.-án születtem Budapesten. Azon kevés emberek közé tartozom a szakmában, akik a fényképezőgép mindkét oldalán álltak, vagy állnak a mai napig. 10 éve modellként vagyok jelen a szakmában, 4 éve modell és divatfotózással is foglalkozom. Jelenleg ez a fő tevékenységi köröm.
Az elmúlt 4 évben rengeteg modell portfolióját készítettem el, jelentek meg képeim magazinokban, újságokban, katalógusokban, naptárakban.

 

Szeretem a változatosságot, rengeteg stílusban fotózom, jellemző rám a modell és divatfotózásban a minimalista, lényegretörő ábrázolás. Inkább látvány alapon dolgozom, látványos, élethű színeket, jól bevált, nem primitív és nyakatekert pózokat használok. Modelljeim az elmúlt években rengeteg munkát kaptak a szakmán belül: AXE, Budmil, Garret, McDonald's stb. Rengeteg újságban és magazinban szerepeltek: Fhm, Ckm, Maxim, Playboy, Bors, Tina, Meglepetés, Blikk Nők, Pesti Divat stb.
Ezen kívül reklámfilmekben, filmekben és klipekben is szerepeltek.
Mivel én modellként kezdtem, és a mai napig is modellkedem, tudom, hogy milyen átverések mennek a szakmán belül, és erre fel is hívom mindenki figyelmét, aki ebben a szakmában megpróbálna érvényesülni!
A 9 év alatt megannyi munkám volt modellként, ezek közül a fontosabbak (A teljesség igénye nélkül!): Levi's, Springfield, Glamour, Retrock, Rockwell, Kenguru, Manier,Gas, Marlboro Classic, John Richmond, DsQuared.
Zoob Kati nemzetközi modellverseny 3. hely (2001)

Néhány kép rólam... :)

   

Lévén, hogy kellő mennyiségű tapasztalattal rendelkezem, szívesen segítek mindenkinek, aki megtisztel bizalmával, és engem választ fotósának, vagy tőlem kér segítséget a szakmai dolgokban.